Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersspiegel.be heeft het grootste aanbod verkeersspiegels van de Benelux, doorgaans binnen een week geleverd uit voorraad.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersspiegel.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

 1. Home
 2. Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen voor montage van je (verkeers)bord kopen?

Hier vind je ons assortiment bevestigingsmateriaal voor de montage van je verkeersbord of informatiebord, zoals bevestigigingsbeugels voor het monteren van je verkeersbord op paal, muur of hekwerk. En de officiële verkeersbordpaal in gegalvaniseerd staal, gecoat in RAL7043 (verkeersgrijs) of RAL2009 (verkeersoranje).  Heb je een mooi plattegrondbord of Informatiebord? Monteer deze dan op een lessenaar montageframe met houten of stalen staanders.

Kies een productcategorie:

Informatie: Bevestigingsmaterialen

Universeel montagemateriaal voor verkeers-, tekst en informatieborden met een dubbel omgeplooide rand. De originele verkeersbordpalen in gegalvaniseerd staal gecoat in RAL7043 (verkeersgrijs) of RAL2009 (verkeersoranje).