Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersspiegel.be heeft het grootste aanbod verkeersspiegels van de Benelux, doorgaans binnen een week geleverd uit voorraad.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersspiegel.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

 1. Home
 2. Veilig wonen spiegels
 3. Binnenruimte
sorteer op

Binnenruimte

Veilig zicht vanuit elke hoek? Bestel onze observatiespiegels.

Hieronder vindt je ons gamma van veiligheidsspiegels om te plaatsen in de binnenruimte. Garages, (bergings) gangen, keldergangen van apartementsgebouwen, allemaal plaatsen waar mensen zich minder veilig voelen omdat ze geen overzicht hebben op de situatie. Verhoog dit veiligheidsgevoel door het plaatsen van een bolspiegel of een kogelspiegel. Met of zonder SKG keurmerk.

Meer productcategorieën: