• Grootste aanbod en de meeste expertise
 • Levertijd 2 -3 werkdagen*
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Topkwaliteit, snel geleverd

Elke situatie duidelijk in beeld!

Creëer overzicht met onze spiegels

Veiligheidsspiegels bieden je in alle mogelijke situaties het beste overzicht.

 

Duidelijk overzicht, dat betekent vooral een gerust gevoel. Je krijgt meteen een helder beeld van onoverzichtelijke, hinderlijke of zelfs gevaarlijke situaties. We beiden je een oplossing voor alle domeinen. Of het nu gaat om Industrie, de Openbare Ruimte of je eigen parkeergarage.  Bij ons vind je het grootste aanbod en de meeste expertise.  Twijfel je welke spiegel het best bij je situatie past? Gebruik dan onze op maat gemaakte keuzehulp. Al onze spiegels worden supersnel geleverd in 1-2 werkdagen en met minstens 2 jaar garantie!

"Een goede spiegel zorgt voor een overzichtelijke situatie op de meest cruciale plaatsen"

TrafficSupply Belgium

Kies hier je  productcategorie

Openbare Weg
Openbare Weg
Industrie
Industrie
Veilig Wonen
Veilig Wonen
Bedrijven & Instellingen
Bedrijven & Instellingen
Overige & Toebehoren
Overige & Toebehoren

Al onze verkeersspiegels zijn leverbaar in verschillende duurzame materiaalsoorten. Elke uitvoering heeft haar eigen meerwaarde.

 

Zo zal veiligheidsglas dankzij een speciale folie nooit versplinteren, en is acryl 25x sterker dan glas.

 

Plaats je de spiegel buiten, kies dan bijvoorbeeld voor een uitvoering in roestvast staal  of voor onze oersterke SKG-Keurmerk spiegels 

In al de drukte op en rond een bedrijfsterrein ontstaan dagelijks heel wat onoverzichtelijke situaties. Een industriespiegel is perfect geschikt om overzicht te scheppen in deze chaos. 

Onze spiegels zijn helemaal gemaakt op maat van de industrie: extra opvallend met een geel-zwart kader,  bestand tegen meer dan gewoon een stootje en duurzaam! 

Lees hier alles over onze Industriespiegels!

Voor een veilige woonomgeving vind je bij ons onder meer veiligheidsspiegels voor in liften, bergingsgangen, gemeenschappelijke ruimtes en parkeergarages. Ook de spiegels met SKG-politiekeurmerk kan je hier eenvoudig bestellen. 

Lees hier alles over spiegels in je woonomgeving!

Onze spiegels zijn een perfect instrument om je parking of parkeergarage overzichtelijker en daarmee ook veiliger te maken. Het in-en uitrijden van een garage verloopt vaak met wat frustratie.

Ofwel zie je het aankomende verkeer niet omdat je zicht wordt belemmerd door geparkeerde wagens , en als dat niet het geval is dan is het zicht weer beperkt door een muur of beplanting. Je kan bij ons kiezen voor een spiegel met alle mogelijke kijkhoeken en kijkafstanden.

Neem een kijkje op onze pagina over de parkeergarage!

Zoek je ideale spiegel stap voor stap via onze keuzehulp!

Je bent heel de webshop al afgegaan en je weet nog niet zo goed welke spiegel je best bestelt?
Geen probleem, onze keuzehulp helpt je stap voor stap met het kiezen van de spiegel die perfect bij jouw situatie past. Geef eenvoudigweg aan waar je de spiegel wil gebruiken of naar welke kijkhoek je op zoek bent en de keuzehulp zet je meteen op de juiste weg!

Probeer hier onze handige keuzehulp!

Of kies hieronder één van onze producten

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • Belfius Pay
 • KBC/CBC
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Verkeersspiegel.be is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4706 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops