Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersspiegel.be heeft het grootste aanbod verkeersspiegels van de Benelux, doorgaans binnen een week geleverd uit voorraad.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersspiegel.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

 1. Home
 2. Veiligheidsborden

Veiligheidsborden

Veiligheidsinformatieborden kopen?

Onze veiligheidsborden zijn volledig reflecterend en leverbaar als verkeersbord of vlak bord.

Hier kan je allerlei soorten volledig reflecterende veiligheidsborden kopen. Ze zijn in verschillende maatvoeringen te verkrijgen en als (verkeers-)bord met dubbel omgezette rand, met haaks zetting of als plat alupaneel. Veiligheidsborden zijn noodzakelijk op de bouw, in het magazijn of de industrie. Een goede signalisering draagt bij aan de veiligheid op het terrein en op de werkvloer. Hier vindt je alle pictogrammen met hun betekenis. Veiligheidsborden met officiële pictogrammen gaan in diverse situaties het verschil maken voor jouw bedrijf. 

Kies een productcategorie:

Informatie: Veiligheidsborden

Duurzame reflecterende veiligheidsborden nodig?
Wij produceren aluminium (verkeers)borden met een dubbel omgezette rand, of in vlakke Alupaneel uitvoering, en volledig reflecterend in klasse 1 of 3. Geheel geproduceerd en uitgevoerd conform de Internationale normen NEN-EN-ISO-7010 en NEN 3011:2015.
Benieuwd hoe onze borden eruit zien en hoe deze geproduceerd worden? 

Veiligheidsborden zijn toepasbaar voor verschillende situaties
- VCA borden voor gecertificeerde bedrijven die veilig, gezond en duurzaam werken
- PBM borden voor het verplicht dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen
- BHV borden voor maatregelen in geval van calamiteiten en evacuatie

Alle veiligheidspictogrammen zijn duidelijk onderverdeeld per toepassing:
⚠️  Waarschuwing
🔵  Gebod
🚫  Verbod
🔙  Nooduitgang
🏃🏼  Vluchtroute
👨‍👨‍👧‍👦  Verzamelplaats
🔥  Brand
🆘  Redding

Alle veiligheidsborden en pictogrammen zijn ook leverbaar in kleine(re) stickers en platte bordjes. Deze kun je terugvinden in deze productgroep: Veiligheidspictogrammen